ABS-4 генерация
|
|
Azz | Дата: Петък, 24.03.2017, 19:35:30 | Message # 91 |
Рокудан (6)
Град/Държава: Ruse/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 173
Статус: Офлайн
| Колега защо не пробваш да изчистиш грешките на АБС-а и тогава, ако светне пак да се занимаваш по-задълбочено. Бушона е при двигателя номер 40 , 15 А , на горния ред от ляво на дясно пред последния
|
|
| |
baba_mrav | Дата: Събота, 25.03.2017, 17:26:51 | Message # 92 |
Сандан (3)
Град/Държава: /
Съобщения: 76
| Не мога да пусна тема а имам проблеми за разрешаване. Благодаря.
|
|
| |
Azz | Дата: Неделя, 26.03.2017, 14:25:25 | Message # 93 |
Рокудан (6)
| Днес ми изгоря единия стоп, дава грешка 2 бързи мигания, пауза и 1 мигане. Смених крушката, лампите си угасват, на диагностика грешката е записана. Извадих бушона за АБС да се изчисти.
|
|
| |
eDaniel | Дата: Понеделник, 27.03.2017, 11:32:28 | Message # 94 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
| Гледал съм го някъде този филм и аз.
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
to6ko_O | Дата: Вторник, 28.03.2017, 18:36:54 | Message # 95 |
Нидан (2)
Град/Държава: Valencia/Spain
Съобщения: 31
| Пробвах далаверата със бушона...ама проблема си остава.И про мен са 2 мигания кратка пауза и още 1.Ще ходя на сервиз накрая давидим.
|
|
| |
Azz | Дата: Вторник, 28.03.2017, 21:23:20 | Message # 96 |
Рокудан (6)
| Колега, провери ли хубаво стоповете Крушките и Буксите около тях . Да не си сложил, някакви диодни крушки?
|
|
| |
to6ko_O | Дата: Сряда, 29.03.2017, 14:06:00 | Message # 97 |
Нидан (2)
Град/Държава: Valencia/Spain
Съобщения: 31
| Не,не съм с диодни крушки.Не мисля,че идва проблема от стоповете.Прави ми впечатление,че когато запаля о пусна ръчната лампичката на ръчната си остава светната.Когато проблема е в стоповете гасне и в последствие(при натискане на спирачка и има изгорял стоп)святка последвана от лампата на abs-a.Та колеги дали проблема може да е в ръчната въпреки,че премигва лампичката като пускам ръчната.Писах в предишни коментари,че смених капачката за спирачната течност.Всичко е уж наред и колата спира перфектно,обаче тия лампи светят ли светят...Дали може да е от някое реле?Пълен шах-мат съм вече.
|
|
| |
baba_mrav | Дата: Сряда, 29.03.2017, 18:19:16 | Message # 98 |
Сандан (3)
Град/Държава: /
Съобщения: 76
| В стопа има платка със бобина и рид ампула.Лоша спойка или прецакана рид ампула може да прави проблема.Двете ампули са свързани последователно .Крушките се захранват през бобината. При студена крушка в момента на светване на стопа протича голям ток за кратко които създава магнитно поле и задейства рид ампулата.Веригата се затваря и системата го отчита при което чека угасва. Проблема може да е и в инсталацията или окислена букса.Трябва да се мири гледа и проблема ще се открие. Това е при 4та генерация.
|
|
| |