|
Кратки и бързи въпроси.
|
|
| VIPER-CH | Дата: Вторник, 23.09.2014, 00:59:12 | Message # 1816 |
 BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 4176
Статус: Офлайн
| Quote nightfighter (  ) Продават едни тампончета които се завират между витките на пружините От тях много често се чупят пружини,да не говорим,че и работата на пружината отива по дяволите
Пълно щастие няма,хората са измислили колроувъри,твърди пружини и кво ли не окачване и всичко си има предимства и недостатъци
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
| |
| |
| DIVALDO | Дата: Вторник, 23.09.2014, 01:00:28 | Message # 1817 |
|
Нанадан (7)
Град/Държава: Frankfurt/Germany
Група: Напреднали
Съобщения: 271
| Аз имам R15 205 55 и R18 215 35 и R 17 215 40 който са ми на колата ама искам да сложа 18 с гуми 225 40 ще си взема регулируемо окачване ака ще стане с него ама знам че има гумени подложки които намалят хода на амортисьора
|
| |
| |
| VIPER-CH | Дата: Вторник, 23.09.2014, 01:12:45 | Message # 1818 |
 BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| Quote eldesa (  ) Видях на една твоя снимка че имаш климатик Холандеца няма климатик пп.При тях времето е Черезвичайно
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
| |
| |
| NightRider | Дата: Вторник, 23.09.2014, 01:51:40 | Message # 1819 |
 Aristocrat
Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
| Къв климатик бре ? Да настина ли искате или да дишам некви полени ?А нема нужда от тая "екстра "
The Flying Dutchman FOR SALE Продава се
|
| |
| |
| Garfi | Дата: Вторник, 23.09.2014, 07:55:07 | Message # 1820 |
 just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| DIVALDO, не го разбирам това. Ще ебеш майката на цялото окачване като ограничиш хода му и го направиш на кокал само и само да си начешеш крастата. На всичкото от горе това ще радва само окото най-често на околните, а за теб остава "хубавата" возия и удоволствието да караш прелюд държащ се на пътя като лагерница.
|
| |
| |
| eldesa | Дата: Вторник, 23.09.2014, 09:15:16 | Message # 1821 |
 Джудан (10)
Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 1207
| Quote VIPER-CH (  ) Холандеца няма климaтик Аууууу ма той наистина няма климатик.Няма за климатика вентилатор , няма радиатор на снимките му , какво съм гледал незнам.Сега си обяснявам защо той е толкова бърз , а аз бавен .Ами много е лек прелюда му , няма допълнителен консуматор да му товари бегачката
|
| |
| |
| DIVALDO | Дата: Вторник, 23.09.2014, 10:13:28 | Message # 1822 |
|
Нанадан (7)
Град/Държава: Frankfurt/Germany
Съобщения: 271
| ще си карам 17 те
|
| |
| |
| Agilent | Дата: Вторник, 23.09.2014, 17:56:58 | Message # 1823 |
 Нидан (2)
Град/Държава: Stara Zagora/Bulgaria
Съобщения: 32
| Колко километра сте направили с прелюдите си откакто сте ги купили , интересно ми е всеки да сподели колко километра е минал със своя /и коя генерация е ако може / .. Аз лично съм минал с моята 4 ген . малко над 10 000 км досега ..
|
| |
| |
| ZAPPA | Дата: Вторник, 23.09.2014, 22:17:27 | Message # 1824 |
 ARTIST
Град/Държава: Veliko Tyrnovo/Bulgaria
Група: Редактори
Съобщения: 1956
| Available to users only
PRELUDE 2.2 TYPE S
|
| |
| |
| batkosio | Дата: Вторник, 23.09.2014, 23:03:35 | Message # 1825 |
 BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Група: Поддръжка
Съобщения: 915
| Наборе, загряваш за уикенда ми се чини
|
| |
| |
| Balkan-Kawai | Дата: Четвъртък, 25.09.2014, 21:57:17 | Message # 1826 |
 Годан (5)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 135
| Колеги, код 43 на CEL!!!
Първо си мислех, че го прави заради некадърно поставения газов инжекцион и заради тесните дюзи - недостиг на гориво, викам си, спокойно, нормално е. И беше доста рядко само когато придърпва и тресе на газ.
Онзи ден смених гарнитура на картера (няма нищо общо разбира се, но споменавам обстоятелствата) и след това установих, че оборотите са паднали не винаги са постоянни. За това покарах малко на бензин един ден и се оказа, че CEL вече светва доста по-често, и на газ и на бензин винаги когато вкарам колата в тип извънградско каране, повечко скорост за повечко време. След мин две CEL светва. Не усещам промяна в начина на движение и на работа на двигателя обаче нито на бензин нито на газ, сега след като газта е преинсталирана и върви по-добре на газ от колкото от както я имам.
В книжките пише само Fuel Supply и толкова, четох за О2 сензори, за бензинови помпи и какво ли не. Споделете моля от къде да започна? Някой имал ли е тоя пб вече?
На празен ход и на скорост в спряло положение, обороти много ниски, рядко нормални, като подам газ рязко на едно място преди стрелката падаше бързо на 1000 оборота и после плавно си падаще до 800. Сега слиза до долу, аха-аха да угасне и пак леко се качва, но леко.
П.П.
А да! И след като ми преинсталираха АГУ-то вчера, но този път във ФОБОС, се появи прекрасен теч на масло като паркирам някъде - 3 петънца. В какво съм се забъркал?
Редактирано от Balkan-Kawai - Четвъртък, 25.09.2014, 22:00:56 |
| |
| |
| eldesa | Дата: Петък, 26.09.2014, 12:29:12 | Message # 1827 |
 Джудан (10)
| Интересува ме дали са еднакви ключалките ( патрончетата ) на вратите на 4 и 5 генерация
|
| |
| |
| eldesa | Дата: Петък, 26.09.2014, 20:17:34 | Message # 1828 |
 Джудан (10)
| Quote eldesa (  ) а празен ход и на скорост в спряло положение, обороти много ниски, рядко нормални, като подам газ рязко на едно място преди стрелката падаше бързо на 1000 оборота и после плавно си падаще до 800. Сега слиза до долу, аха-аха да угасне и пак леко се качва, но леко Има доста теми за проблема ,а и възможностите са много . Напиши в търсачката "обороти"и ще ти излязат .Прочети ги и ще намериш предполагам отговора на въпроса ти . Quote Balkan-Kawai (  ) да! И след като ми преинсталираха АГУ-то вчера, но този път във ФОБОС, се появи прекрасен теч на масло като паркирам някъде - 3 петънца. В какво съм се забъркал? Да не е антифриз .Провери си връзките на газовата да не са пропуснали да завият някоя скоба или да са е пренавили и скъсали леко макуч и да ти изпуска антифриз когато колата загрее .Масло няма откъде да тече ако са барали само газовата.
|
| |
| |
| eldesa | Дата: Петък, 26.09.2014, 20:18:57 | Message # 1829 |
 Джудан (10)
| Quote eldesa (  ) Интересува ме дали са еднакви ключалките ( патрончетата ) на вратите на 4 и 5 генерация никой ли не е запознат
|
| |
| |
| Balkan-Kawai | Дата: Петък, 26.09.2014, 21:47:39 | Message # 1830 |
 Годан (5)
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Съобщения: 135
| Quote eldesa (  ) Да не е антифриз . Не е антифриз. Прекалено са кефеникаво-черни петната, а и е ултра мазно на пипане. Първо тва си помислих и аз, но антифриз не гълта повече, ако опитам да долея. За сметка на това днес ми се строри че нивото на маслото по пръчката за мерене е леко намаляло. При всички положения ше опитам да направя двете процедури по почистване от темата за познати проблеми.
А за код 43 някой нещи друго да ми каце освен връзката с оборотите?
|
| |
| |