Реглаж на 4г. с 4 WS
|
|
eDaniel | Дата: Неделя, 20.05.2012, 22:00:46 | Message # 16 |
CULTIST 4G BB2 H22A MT
Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Администратори
Съобщения: 3030
Статус: Офлайн
| Ха! Кога е станал мой? Не си спомням да съм си го прибирал
プレリュード 夢のカ
|
|
| |
nightfighter | Дата: Неделя, 20.05.2012, 22:01:11 | Message # 17 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 2035
| Аз си го направих на струг,като ползвах един болт останал ми от задното окачване.Дано не забравя утре ще го снимам.
|
|
| |
tomcat | Дата: Понеделник, 21.05.2012, 15:03:14 | Message # 18 |
Шодан (1)
Група: Новобранци
Съобщения: 13
| Много благодарности на NSBOP за услужения пин. Ето и продължение на моя случай. След като отказах часа си в Бултрако днес пак бях на реглаж този път въоражен с пина. Единственото нещо което остана да се обърква се обърка Превъртя ми торса на тапата. Незнам дали това се е случвало на някой но в моя случай май ще трябва да се завари с телоподаващо гайка за да може да се отвърти клеясалата тапа. Единственото притеснение ми е при високата температуреа да не се скапе нещо в рейката, но май нямам избор.
|
|
| |
NSBOP | Дата: Понеделник, 21.05.2012, 16:44:42 | Message # 19 |
МВР НСБОП 4G BB2 H22A MT
Група: Поддръжка
Съобщения: 2055
| На някой друг случвало ли му се е това?
|
|
| |
Mkilla | Дата: Понеделник, 21.05.2012, 17:31:47 | Message # 20 |
5th gen F20A4
Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
| Може би не е трябвало да откажеш часа там ?:)
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 21.05.2012, 18:33:08 | Message # 21 |
BIKER
Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
| С телоподаващото няма да я нагрееш заваряй смело една гайка но я заварете поне от три страни по 5мм.Изчаквай и изстуди с парцал напоен с вода ако имаш притеснения.Почистете мястото предварително от ръжда с телена четка или едра шкурка.
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
Редактирано от VIPER-CH - Понеделник, 21.05.2012, 18:33:58 |
|
| |
Garfi | Дата: Понеделник, 21.05.2012, 20:50:35 | Message # 22 |
just driver
Град/Държава: Grindavík/Iceland
Съобщения: 2104
| Mkilla, в Бултрако няма ли непредвидими ситуации? Там сигурно всичко се случва както трябва.
|
|
| |
Mkilla | Дата: Понеделник, 21.05.2012, 21:16:32 | Message # 23 |
5th gen F20A4
| Garfi прав си , че е възможно да се случи навсякаде това обаче има си специфични неща по тия коли които не е лошо да се гледат от хора които работят само с автомобили от тази марка.Има неща за които не бих си поверил автомобила на сервиз различен от Хонда.Всеки се пише майстор знаеш много добре
Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold Honda Civic FN2 Type R - now Honda Civic Aerodeck - now
|
|
| |
batkosio | Дата: Понеделник, 21.05.2012, 22:09:32 | Message # 24 |
BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Съобщения: 915
| Mkkilla, ти си по-католик от Папата... Форумът е за взаимопомощ, не за сляпо идолопоклонничество. И постът ми е риторичен, тоест не изисква отговор.
|
|
| |
Mkilla | Дата: Понеделник, 21.05.2012, 22:15:59 | Message # 25 |
5th gen F20A4
| Дам но форумите са и да се изказва мнение по даден въпрос , нали така ? Ама много е готино някой да пише нещо по адрес на друг и да не иска отговор..Може би е професионално изкривяване мойто ама все пак
|
|
| |
nightfighter | Дата: Понеделник, 21.05.2012, 22:16:06 | Message # 26 |
4G H22A 4WS MT
Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
| Е, а как във великия Бултрако щяха да развият по различен начин клеясала гайка? На моменти прекалявате,колеги,няма майстор на Хонда!Има добър или некадърен майстор!Двигателя,купето,окачването и т.н. на Хондата не се различава съществено и принципно от това на всички останали коли.Ремонта на двигател,ходова част и всичко останало при всички автомобили е приблизително еднакво,прилагат се едни и същи основни правила,няма никакви свещенодействия или тайни ритуали!! Само моля,не ми се обиждайте,знам че сте влюбени в Хондата,както и аз ,но тя не е нещо направено от извънземни!
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 21.05.2012, 22:26:55 | Message # 27 |
BIKER
| За мен фирмените сервизи са най-голямата банда некадърници събрани от кол и въже поне в моя град са така Майсторчето в ситроен обиколи три сервиза преди да почне там та кое му е специалното на него
"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро
|
|
| |
batkosio | Дата: Понеделник, 21.05.2012, 22:53:48 | Message # 28 |
BKDM
Град/Държава: Varna/Bulgaria
Съобщения: 915
| Именно...
|
|
| |
Mkilla | Дата: Понеделник, 21.05.2012, 22:58:26 | Message # 29 |
5th gen F20A4
| Е колеги и сте прави и не сте.Не може да слагате всички под един знаменател.Некадърници има навсякаде , не само по сервизите Мисълта ми беше , че едно е да правиш голфове по цял ден а друго е Хонди , не е ли така ? Да кола като кола е но с 4WS система все си мисля , че не са много автомобилите и когато се касае за нещо по специфично като точно това а именно реглаж на тази система бих се доверил на фирменият сервиз а не на бай Генчо който бил магьосник в тази област
|
|
| |
VIPER-CH | Дата: Понеделник, 21.05.2012, 23:01:55 | Message # 30 |
BIKER
| И ти си прав,моя прелюд няма къде да го закачат в Сливен за диагностика дееба тия немски коли и КТС-и а няма сервиз на хонда. пп.Не че ми е нужно
|
|
| |