Forum moderator: ZAPPA, batkosio, NSBOP  
Реглаж на 4г. с 4 WS
degmanДата: Четвъртък, 21.05.2015, 10:05:50 | Message # 76
Сандан (3)

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Напреднали
Съобщения: 64
Статус: Офлайн
Здравейте. Понеже днес ще ми се сменят шарнири, задни накрайници и още някои неща по окачването, трябва в най - скоро време да отида на реглаж. В Бултрако ми казаха че може да ми запазят час чак за 5-и юни което не ме устройва, та това е след 2 седмици.... Та има ли някой от София който да може да ми услужи/продаде пин или да взимам една една флашка с размерите от тук http://preludebg.com/forum/5-85-338-16-1319575600 и да ходя да търся стругар. Ако някой знае добър такъв в района на дружба, младост 1, дървеница, слатина ако може да удари едно рамо къде може да ми го направят и колко пари горе долу ще излезе? Аз съм на Окръжна болница горе долу, така че в този район ако има ще е още по - добре.

Мерси предварително :)

Maverik999Дата: Четвъртък, 21.05.2015, 11:18:34 | Message # 77
Годан (5)

Група: Приятели
Съобщения: 145
Ако не намериш пин, звънни ми да ти кажа 2 реглажа където го имат пина.

HONDA PRELUDE 4g, 92, H22A, 4WS

degmanДата: Четвъртък, 21.05.2015, 11:33:34 | Message # 78
Сандан (3)

Ами кажи направо къде са тия реглажи, и на друг може да му потрябват. А и за звъненето ми трябва телефона ти все пак :) В смисъл лошо няма да я има тази информация, ще е полезно :)

Редактирано от degman - Четвъртък, 21.05.2015, 11:34:52

Maverik999Дата: Четвъртък, 21.05.2015, 12:29:07 | Message # 79
Годан (5)

Съобщения: 145
Маргела на Ботевградско срещу караулката и в Люлин преди тунела за ускорение на е... частици.

Не знам дали няма да се тълкува като реклама....

Телефона ми го има в темата с телефоните ;)

Ако не е тайна от къде ии срещу колко се сдоби със задните накрайници?

HONDA PRELUDE 4g, 92, H22A, 4WS

Редактирано от Maverik999 - Четвъртък, 21.05.2015, 12:31:43

degmanДата: Четвъртък, 21.05.2015, 12:52:59 | Message # 80
Сандан (3)

Ами не е тайна, просто оставих днес колата при омбре за смяна на масло и другите неща по окачването(има малко разминаване какво е разбито точно от това което аз бях казал, оказа се само единия заден накрайник и един преден вътрешен, и други по - дребни неща). И реално не знам дали ще ми сложат нов накрайник или ще рециклират стария, като по - вероятно е второто.  

Ей сега ще им звънна на маргела да ги видя какво ще ми кажат като цени и дали пазят пина.

mom4i74Дата: Четвъртък, 21.05.2015, 22:42:13 | Message # 81
Джудан (10)

Съобщения: 2166
Защо не разпечатите чертежа на пина и да си направите да си имате за в бъдеще. Може да се наложи някога по време на път да заключите рейката. Моя е я в жапката на колата ама няма как да ти услужа че съм Германия в момента.

HONDA PRELUDE 5,97, H22A5,4WS

degmanДата: Вторник, 26.05.2015, 15:28:10 | Message # 82
Сандан (3)

Готова е колата, и реглажа също, направиха ми пин, взех чертежа и на стругар. Обаче след като човека който прави реглажа нави пина и оправи всичко както трябва да бъде по стенда, в смисъл уж като по книгите и волана се измести доста в дясно. И го донагласи от предния мост, без да се пипа задния. Или колата ми е крива нещо, или има нещо друго което не се знае какво е. Всичко разбито е сменено, единствено пружините ми не са стокови ама от тях трудно да е проблема. Важното е че всичко е право вече. Мерси много на хората които искаха да ми услужат с пина, просто прецених че това и в бъдеще може да ми потрябва :)

Balkan-KawaiДата: Вторник, 26.05.2015, 16:30:10 | Message # 83
Годан (5)

Съобщения: 135
Къде направи реглажа със собствен пин? Дай координати.

degmanДата: Вторник, 26.05.2015, 16:50:15 | Message # 84
Сандан (3)

http://preludebg.com/forum/5-598-6582-16-1337428734 тук в това мнение е сервиза.

Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda