Forum moderator: ZAPPA, batkosio, NSBOP  
Премеждия с BB2
TG_FanДата: Понеделник, 09.09.2013, 23:36:06 | Message # 136
Нанадан (7)

Град/Държава: Sofia, Sofiya/Bulgaria
Група: Приятели
Съобщения: 368
Статус: Офлайн
Така така, съгласен съм, с трици маймуни не се ловят... аз си мислех , че за малко пари мога да карам такава кола, там ми е била грешката :) Иначе всичко съм си сменял с каквото трябва, и гарнитурите и радиатори, акумулатори и прочие, но шанс...:)

nightfighterДата: Понеделник, 09.09.2013, 23:47:18 | Message # 137
4G H22A 4WS MT

Град/Държава: Plovdiv/Bulgaria
Съобщения: 2035
Някой път е така, лошия шанс никой не може да го предвиди или избегне!Важно е да се успокоиш,нищо кой знае какво не е станало!
Бих ти препоръчал, да поискаш съвет от колегите от София,къде да си закараш колата,та поне дори и за повече пари да попаднеш на свестен майстор.
Не се отчайвай с каквото можем ще помагаме.И споко ,не всичко и всички в България е смотано и осрано, има много хубави неща и много свесни хора.Аз примерно съм щаслив че познавам доста такива!!

Редактирано от nightfighter - Понеделник, 09.09.2013, 23:52:03

NightRiderДата: Вторник, 10.09.2013, 00:00:07 | Message # 138
Aristocrat

Град/Държава: Cole Bay/Netherlands Antilles
Съобщения: 3685
Според мен първото нещо преди да отидеш на сервиз за каквото и да е и ако нямаш опит е да разпиташ аджеба в кой сервиз да ида .? Съответният майстор има ли опит с този тип автомобили , а след това да идеш да плащаш и така нататък. Ако някой ме попита за супер майстор който няма да ви съдере в София мога да посоча защото знам какво направи с няколко от предишните ми автомобили и като кажа ,че е супер майстор това го вярвам на 100% ,а не просто викам ти майсторе щото не знам как се казваш :)

Лично когато започна да правя мотора с тъй желания тунинг ,моя човек ще дойде до тук ще я вземе ще я направи ще я измери и нагласи на дино и след това ще и я получа обратно .
Дали му имам доверие как мислите :)

The Flying Dutchman FOR SALE Продава се

Редактирано от NightRider - Вторник, 10.09.2013, 00:01:00

MkillaДата: Вторник, 10.09.2013, 00:04:13 | Message # 139
5th gen F20A4

Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
Всеки си има мнение и никой не е застрахован от станалото с твоята кола но аз лично бих я засилил и да си купя друга била тя от същата марка и модел.Сметни си разхода - нов мотор или ремонт + обслужване около 1000 лева.Искаш и да я боядисваш , трябва да оправиш разни дреболии по окачването като сметнеш и нервите на мен лично не ми се връзва.Разбирам , да е в прекрасно външно състояние и перфектно окачване но както сам казваш , не е.Още преди да купиш колата ти бях казал да внимаваш , да не бързаш и да гледаш повече ако си спомняш.Сметни си на 1 лист колко ще са ти разходите ако тръгнеш да я правиш и отвори сайтовете за продажби на коли и виж колко вървят прелюдите като твоят.Тегли чертата и си реши.Всичко е въпрос на сметки.

Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold
Honda Civic FN2 Type R - now
Honda Civic Aerodeck - now

Редактирано от Mkilla - Вторник, 10.09.2013, 00:04:37

nightfighterДата: Вторник, 10.09.2013, 00:06:51 | Message # 140
4G H22A 4WS MT

Quote (Mkilla)
отвори сайтовете за продажби на коли и виж колко вървят прелюдите като твоят

Това също е решение,но този път вземи с теб някой който разбира, за да не си вземеш пак Прелюд като ТВОЯ :)
Както доста пъти съм казвал,евтиното излиза скъпо.И все пак една издухана гарнитура не е повод за такива драстични решения :)

Редактирано от nightfighter - Вторник, 10.09.2013, 00:09:34

otacon1Дата: Вторник, 10.09.2013, 00:20:11 | Message # 141
Годан (5)

Град/Държава: /Bulgaria
Съобщения: 101
Колега преди да издуха гарнитурата помниш ли температурата на водата в нормалните граници ли стоеше,питам те това защото на един приятел колата два пъти му издухваше гарнитурата като при теб след известни км.  и проблема се оказа запушен радиатор на 70% от омесването на маслото с водата.

TG_FanДата: Вторник, 10.09.2013, 00:31:52 | Message # 142
Нанадан (7)

Андро, колата няма забележки по окачването, проблема беше в 4вс и заспа като го направихме наскоро, единствено външните забележки.Иначе и аз се чудейх дали това не е по-добрия вариант.
Температурата не я помня, защото тогава съвсем други проблеми ми бяха в главата и само зърнах пушека в обратното огледало и я загасих като излязох от кръговото.Не мисля , обаче че е запушен радиатор, тъй като откакто го смених не съм я виждал да вдига над средата.

TG_FanДата: Четвъртък, 26.09.2013, 19:32:58 | Message # 143
Нанадан (7)

Днес  майстора ми изпрати следните красотии...цъкцък 2

По негово мнение, гарнитурата е здрава и най-вероятно главата е родила, но това ще се разбере след като я закара на тест...

MkillaДата: Четвъртък, 26.09.2013, 19:34:11 | Message # 144
5th gen F20A4

Град/Държава: Sofia, Sofiya/
Съобщения: 2171
Жоро продаваше цял мотор H23 , защо не хвърлиш 1 поглед ?

Honda Prelude 5th gen F20A4 - sold
Honda Civic FN2 Type R - now
Honda Civic Aerodeck - now

VIPER-CHДата: Четвъртък, 26.09.2013, 19:39:09 | Message # 145
BIKER

Град/Държава: Sliven/Bulgaria
Съобщения: 4176
Единия ти цилиндър е измит...съдя,че главата ти е спукана ако гарнитурата е здрава ама така на фото само мога да гадая.

"Човек преживява повече за 5 минути на мотор , отколкото някои за цял живот "-Бърт Мънро

TG_FanДата: Четвъртък, 26.09.2013, 20:25:33 | Message # 146
Нанадан (7)

И той това каза, за цилиндъра, че е спукана, най-вероятно там, Андро, не искам да слагам друг такъв мотор , май-ще мина на варианта с Н-22 глава, съдейки по мненията на повечето хора с Н-23, ама искам да изчакам да видя за още изненади.

ggushterovДата: Четвъртък, 26.09.2013, 20:32:14 | Message # 147
Кудан (9)

Град/Държава: Panagyurishte/Bulgaria
Съобщения: 1123
Аз вече нямам мотор Х23, имам само Х23 глава останала. Иначе съвсем скоро може би ще имам и една Х22 глава, с нови гумички, водачи, реглаж, шлайфана ... абе чисто нова глава :D

TG_FanДата: Четвъртък, 26.09.2013, 20:41:54 | Message # 148
Нанадан (7)

Еми айде дръж ме в течение :p Недко също спомена , че има...само да видя че може пак да стане кола от Люда и ще действаме :)

TG_FanДата: Понеделник, 14.10.2013, 23:24:23 | Message # 149
Нанадан (7)

Така, отново включване от мен.. миналата седмица най-накрая  разбрах , че блока ми е в добро състояние и видях какво се е случило с главата ...

nightfighterДата: Понеделник, 14.10.2013, 23:30:56 | Message # 150
4G H22A 4WS MT

Това на снимката пукнатина ли е? Лошо,наистина :( Вземай друга глава, друго няма какво да се направи.

Search:

Being second is to be the first of the ones who lose.

- Ayrton Senna

I have no idols. I admire work, dedication and competence.

- Ayrton Senna

Success is 99 percent failure.

- Soichiro Honda

We only have one future, and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

- Soichiro Honda

Some dream to escape reality, some to change it forever.

- Soichiro Honda

Wherever I go, everyone is a little bit safer because I am there. Whenever I return home, everyone is happy I am there.
Wherever I am, anyone in need has a friend. It's a better life!

- Robert L.Humphrey

It is difficult to understand the universe if you only study one planet.

- Miyamoto Musashi

Our greatest glory is not in never failing, but in rising each and every time we fail.

- Confucius

It does not matter how slowly you go so long as you do not stop.

- Confucius

When it is obvious that the goals cannot be reached, don't adjust the goals, adjust the action steps.

- Confucius

The only true wisdom is in knowing you know nothing.

- Socrates

A jug fills drop by drop.

- Buddha

Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

- Buddha

Teachers open the door, but you must enter by yourself.

- Chinese Proverb

Soichiro Honda
Success is 99% failure.
Many people dream of success. To me success can be achieved only through repeated failure and introspection. In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure.
Научете повече
Soichiro Honda